2014. augusztus 12., kedd

Gokukoku no Brynhildr

Gokukoku no Brynhildr

Év: 2014
Hossz: 13 rész
Műfaj: akció, dráma, ecchi, fantasy, guro, pszichológiai, sci-fi


Ryouta Murakami egy átlagos életet élő fiatal. Nem igazán barátkozik osztálytársaival. Minden napját a csillagászati klub termében tölti. Gyermekkora óta imádja a csillagokat, bár akkoriban egy Kuroneko nevű lány társaságában vizsgálta az eget. De egy nap, mikor egy űrlényt akarnak megkeresni, leesnek egy magas nagyon magas helyről, pontosabban Murakami. Mivel Kuroneko utána kapott, ő is leesett. A fiú gyógyilási ideje alatt úgy tudta, hogy a lány túlélte. Mire kiengedték a kórházból, elmondták neki, hogy Kuroneko meghalt.
Évekkel később, mikor Murakami órán ül, új lány érkezik, aki kiköpött mása Kuroneko-nak. A fiú reménykedni kezdd, de a lány nem emlékszik rá. Itt kezdődik a történet. A lány megjósolja a fiúnak, hogy meg fog halni, ha nem kési le a buszt. A fiú próbára teszi a lányt. Nem száll fel a buszra, de ugyanazon az úton indul haza. Egy hegyomlás következtében egy kőszikla indul el a fiú felé. Kuroha, a fiú gyerekkorinak hitt barátja megjelenik előtte, s kettézúzza a sziklát.

Nekem személy szerint tetszett, bár túl sok ecchi rész volt benne. A karakterek tetszettek, de Murakami annyira felhúzott, mikor majdnem minden részben bőgött, hogy nem igaz...:'D

Történet: nem mindennapi. Egyszerű, de nagyszerű.:3 9/10
Grafika: 10/10








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése