2014. július 14., hétfő

Itazura na kiss



Itazura na kiss
Év: 2008


Hossz: 25 rész
Műfaj: dráma, iskolai élet, romantikus, shoujo, vígjáték



Történetünk Aihara Kotoko-ról szól, aki sajnos s leggyengébbek osztályában kötött ki. Mivel ez az iskola a tanulmányi eredmények szerint sorolja osztályokba a tanulókat.
Kotoko nagy pechére az iskola, sőt talán egész Japán legjobb tanulójába szeret bele, Naoki Irie-be. Mikor a lány összeszedi minden bátorságát, hogy szerelmet valljon, a fiú hidegen visszautasítja az egész iskola előtt.
Mivel Kotoko élete nagyjából a balszerencsékről szól, az újonnan épített házuk összedől, í kénytelenek az apja egyik barátjánál meghúzniuk magukat. Na és vajon ki lehet ez a barát? Hát nem más, mint Naoki Irie apukája. Hát nem véletlen?:D
Szóval így kezdődik a történet. Naoki és Kotoko egy házban... vajon mi lesz a vége?:3



Történet: 7/10: Alapjában véve a történet nagyon aranyos, bár néhol nem nagyon tudtam követni, mivel az évek csak úgy ugráltak össze meg vissza, sok új szereplő van benne, de persze a régiek is megmaradnak.  

Grafika: 7/10. Lehetett volna jobb is. Nekem személy szerint nem tetszettek a hajak. meg a háttereket is jobban kidolgozhatták volna. Bár ha a mangát vesszük alapnak, csodálom, hogy egy ilyen művet létre tudtak hozni. :)







  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése