2017. május 20., szombat

6 animekarakter, aki kienne a vagyonunkból

Ki mondja, hogy az animekarakterek nem esznek sokat? 6 (+1) olyan egyéniséggel jöttünk, akiket nem szívesen hívnánk meg egy vacsorára.

1. Lina, a kisboszorkány (Slayers)
Tiniboszinkon bár nem látszik, bendője feneketlen, és percek alatt le tud takarítani egy svédasztalt. És itt érdemes megemlíteni Gourry-t is, aki szintén híres hatalmas étvágyáról.


2. Goku (Dragon Ball)
A világ és a szeretteink megmentése nem könnyű feladat, és néha megéhezik az ember. Az már más kérdés, hogy ez az éhezés mekkora méreteket ölt, és hogy mennyi adag fér bele a világmentő pociba. Gokuval kapcsolatban erre a válaszra inkább nem vagyok kíváncsi, addig jó, míg nem tudjuk. ;)


3. Sasha Blouse (Attack on Titan) 
Krumplilányt senkinek nem kell bemutatnom úgy hiszem. Akár lopni is képes, hogy ne maradjon üresen a hasikája. Ha étellel járkálsz, akkor javaslom jól rejtsd el, észre ne vegye.


4. Monkey D. Luffy (One Piece)
Kalózkodás közben is megjön az ember étvágya, erre pedig jó példa Luffy, akinek ne tévesszen meg karcsú alakja, hiszen egy reggelire többet eszik, mint én egy héten. Kíváncsi vagyok, mennyit költhet ételekre. :)


5. Natsu Dragneel (Fairy Tail) 
Fárasztó lehet a varázslás, hiszen Natsu folyamatosan tömi magába a finomabbnál finomabb ételeket, s néha Grey is beszáll egy jó kis lakomára. De hogy nem híznak el? Talán ez is mágia?


6. Falánk (Fullmetal Alchemist)
Kicsi, nyálas gömböcünk étvágya csillapíthatatlan, és megesik, hogy néha egy-egy családtagunkat is felfalja. Nem szívesen futnék vele össze, főleg nem üres kézzel.


+1. A titánok (Attack on Titan) 
Ha feneketlen bendőről beszélünk, akkor őket is meg kell említenünk. Sajnos táplálkozási szokásaik kicsit elrettentőek, de ki vagyok én, hogy beleszóljak, ki miként étkezik?

A cikket írta: Elric

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése