2017. május 24., szerda

6 tekintélyt parancsoló animekarakter, akire mindenki hasonlítani szeretne

Cikksorozatunk első részében 6 olyan animekaraktert mutatunk be nektek, akikre szívesen hasonlítanánk, és akikkel biztosan nem szeretnétek konfliktusba keveredni.
Vágjunk is bele!

1. Akashi Seijūrō (Kuroko no Basuke)
Kétség sem fér hozzá, hogy még a levegő is megváltozik Akashi közelében, annyira erős és félelmetes a kisugárzása. A Csodák Generációjának kapitánya (Generation of Miracles) szemének egyetlen pillantásával képes bárkit maga alá rendelni, és oly mértékben megfélemlíteni, hogy nem csak a kosarazástól, de az élettől is elmenjen a kedve. De ezt szeretjük benne.


2. Gakuhō Asano (Assassination Classroom)
A Kunugigaoka Junior High School igazgatója sem szerénykedhet, ha megfélemlítő auráról beszélünk, hiszen elegáns kinézete ellenére egy igazi szörnyeteg rejtőzik benne. És ezalól nem kivétel fia, Gakushū sem. Érdekes a világnézete, maximalista és kegyetlen. Nem olyan személy, akivel szivesen vitába szállna az ember.


3. Uchiha Itachi (Naruto)
Az Uchiha klán üdvöskéje is jogosan kap helyet a listán, hiszen elég csak ránézni, és azonnal észrevesszük, hogy vele aztán nem érdemes kikezdeni. Bár haladva az animével rájövünk, hogy nem egy egyszerű hidegvérű gyilkos ő, személyisége és megjelenése mégis tekintélyt parancsol.


4. Kuchiki Byakuya (Bleach)
Kinézete ne tévesszen meg, egy hidegvérű gyilkosról van szó; persze csak a legfőbb jó érdekében teszi. Elegáns, nyugodt és csendes, a harcban megfontolt és türelmes, olyan személy, akire szívesen felnéz az ember. Bár személyiségén és arroganciáján lenne még mit csiszolni.


5. Sesshōmaru (Inuyasha)
Inuyasha bátyja sem panaszkodhat, ha arroganciáról van szó, de valljuk be, nagyon jól áll neki. Ő is egy hidegvérű gyilkos, de van jó oldala is, hiszen szívén viseli Rin és Jaken sorsát, még ha ezt nem is szívesen mutatja ki.


6. Hiwatari Kai (Beyblade)
Bár nem egy gyilkos, Kai porig tudja rombolni a lelked önteltsége, és Bayblade-je, Dranzer segítségével. Ritkán mutat érzelmeket, egyetlen szenvedélye a Beybladezés.


Ennyi lett volna az első rész, de ne csüggedjetek, nemsokára jön a következő! :) 

A cikket írta: Elric




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése