2017. május 23., kedd

Ismét nosztalgia! Magyar szinkronos animeidézetek, amire te is biztosan emlékszel #2

Cikksorozatunk második részben ismét ismert, sokszor elhangzott animés idézeteket hoztunk el nektek.
Jó olvasást!

1. "Égmetsző Holdagyar!" 
Remélem mindenki emlékszik Ichigo ász támadására. Én nem tudtam elfelejteni.


2. "Kit nevezel te olyan kicsinek, hogy a bolha is nagyítóval nézi?!"
Ezer és egy hasonló beszólással szórakoztatott minket Edward Elric, és valljuk be, mindenki szerette, amikor valaki cikizte főhösünket a méretéért. Az anime végére szerencsére sikerült emberi méretre nőnie. :D


3. "Vasromboló Lélekrabló!"
Úgy gondolom eme támadást sem kell bemutatnom senkinek, hisz kedvenc ezüsthajú szívtiprónk, Inuyasha, előszeretettel használta démonok írtására.


4. "Shannaro!!!" 
Sakura indulatai már-már beleégtek az elménkbe, és lehetetlen őket onnan kiűzni. De ki is tudná elfeledni eme felkiáltását? Ez teszi őt különlegessé.


5. "Lélekrezonancia!"
Állítsuk egy hullámhosszra a lelkünk rezgéseit! Na sikerült? Nem? Ne csüggedj, inkább nézd meg a Soul Eater-t, és tanulj a profiktól!
Bár elárulom, Soul és Maka sem tanulták meg egyről a kettőre!


6. "Hiszek a kártyák lelkében!" 
Beugrott, hogy honnan van? Bezony, Yu-Gi-Oh! 10-ből 9 gyerek biztosan gyűjtötte a Yu-Gi-Oh! kártyákat, és ez a népszerű animesorozatnak volt köszönhető.
Érdekesség, hogy nemrég indult el a sorozat 6. évada, Yu-Gi-Oh! VRAINS címmel.


7. "Amikor 16 éves vagy, mindenkibe beleszeretsz. 17 évesen megismersz valakit, akit különlegesnek hiszel, de hamar 18 leszel, és már túl is vagy az első csalódáson. Mire betöltöd a 19-et, megtalálod azt, akit mindig is kerestél, de az érzések gyorsan változnak, és 20 évesen újra kezdenél mindent. De legbelül tudod, hogy valaki csak rád vár."
Ezt a Nana reklámot sem fogom egyhamar elfelejteni, az biztos. Kiráz a hideg, ahogyan újrahallgatom. Ti szerettétek a sorozatot? Jöhetnek a válaszok kommentben! :)



A cikket írta: Elric 

1 megjegyzés: