2017. június 8., csütörtök

7 szőke animekarakter, akit biztosan mindenki ismer

Cikksorozatunk első részében olyan szőke animekaraktereket mutatunk be nektek, akiket valószínüleg ti is jól ismertek és szerettek.
Lássuk hát!

1. Ino Yamanaka (Naruto)
A Naruto szőke szépségére biztosan mindenki emlékszik. Ha másra nem is, a Sakurával való rivalizálására legalább.


2. Edward Elric (Fullmetal Alchemist)
A kis tökmag.. mármint a kiváló alkimista belopta magát a szívünkbe már évekkel ezelőtt, és hosszú szőke fürtjeit nehéz lenne elfelejteni.


3. Ryouta Kise (Kuroko no Basuke)
A Csodák Generációjának egykori tagja, a sztárjátékos, Kise is azok közé tartozik, akiket nehezen tudunk elfeledni. Ez különösen igaz azokra a lányokra, akiket a sorozat három évada alatt levett a lábáról.


4. Armin Arlert (Attack on Titan)
Apró, ám annál bátrabb szőkeségünk is kiérdemel egy helyet a listán, hiszen már az anime első évadában a szívünkbe zárta magát. És ez azóta sem változott.


5. Izuru Kira (Bleach)
A 3. Osztag hadnagya is ismerősnek tűnhet, főleg hajviselete és lélekölő kardja miatt, ami egészen egyedi volt az animében.


6. Chitoge Kirisaki (Nisekoi)
Elég a piros masnira tekintenünk, és azonnal eszünkbe jut a Nisekoi szőke protagonistája. Én legalábbis senkivel nem tudnám összekeverni.


7. Lucy Heartfilia (Fairy Tail)
A csinos mágusnőt sem kell bemutatni senkinek, hiszen annak ellenére, hogy a sorozathoz nem készült magyar szinkron, rengeteg rajongóra tett szert hazánkban.


A cikket írta: Elric

1 megjegyzés: