2017. november 19., vasárnap

A „Tokyo Ghoul” idén januárban érkezik az angol mozikba

Sui Ishida Tokyo Ghoul című mangasorozatának a live-action adaptációja 2018 első hónapjában fog az Egyesült Királyságbeli mozikba vetítésre kerülni és nekünk az összes részlet a szolgálatunkra áll.

A sajtóközleményből:
Fedezz fel az ajtó előtt kopogtató best-selling manga vérfagyasztó, izgalmas világát. Anime fanok és horror kedvelők egyaránt érezni fogják a rettenet ízét, ahol a jó és rossz közötti határ már nem csak elmosódni látszik, hanem vérrel festődik is be.
Szinopszis: „A félénk könyvmoly, Ken Kaneki (Masataka Kubota) nyugodt élete egy rémálomba illő napon hamar horrorba torkollik, amikor is egy ember-ghoul hibriddé változik át. Kent felkarolják és óvják azok a személyek -akiket eleinte szörnyetegeknek gondolt, a valódi önmagától, amit ha szabadjára engedne, megkérdőjelezné emberségét.”

Azért Szeretjük Mert:
A népszerű „Tokyo Ghoul” manga újraalkotása nem csak a teljesen friss közönség számára egy hátborzongató ínyencség, hanem a már meglévő fanok részére is egy különlegesség, amiért számos dicséret illeti az eredeti forrásokhoz való hűségéért, egy olyan terepen, ahol a rajongók bizalma eléggé bizonytalan a live-actionok felé.
Hasonló filmek úgy tálalják elénk a szörnyű ghoulok személyeit, mint a törékeny emberiség ellenségeit. A „Tokyo Ghoul” azonban profi szinten festi meg az emberiség szürke moralitását olyan helyzetekben, mint például Tōka szerepében(játssza Fumika Shimizu), aki nehézségekkel küszködve próbál mindkét világban élni, ezzel bemutatva a szörnyetegekben rejlő emberiséget és az emberekben bujkáló vadságot.
Kentarô Hagiwara  csodálatos módon díszíti filmjének asztalát olyan remek színészekkel, mint Kentarô Hagiwara vagy Aoi Jú. Az elbeszélés brutális hangvételét remekül egészítik ki még a kosztüm választások is, melyek professzionalizmust és hozzáértést sugallnak.

A film sztárjai: Masataka Kubota (“Death Note” TV Dráma, “Rurouni Kenshin”), Fumika Shimizu (“Kamen Rider Fourze”, “The Dragon Dentist”), Yū Aoi (“Rurouni Kenshin”, “Aku no Hana”), Noboyuki Suzuki (“GTO: Great Teacher Onizuka”), Yo Oizumi (“Chihiro Szellemországban”, ”Layton professzor franchise).

A film az Egyesült Királyságban 2018 Január 31-én kerül a mozikba vetítésre az Anime Limited és a National Amusements által.

Európai megjelenésre pedig az azt követő hetekben kell számítani.




Készítette: -Ishuto

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése