2017. december 1., péntek

A „Hatalmas kis hazugságok” Kathryn Newton-ja fog alakítást nyújtani az új élőszereplős Pokémon filmben

A szórakoztatóipar egyik neves forrása, a The Hollywood Reporter lerántotta a leplet a Legendary Entertainment élőszereplős Pokémon filmjének a szereplőiről. Legnagyobb meglepetést a Hatalmas kis hazugságok egyik színésze, Kathryn Newton jelenti, aki tervek szerint Lucy-t fogja játszani a filmben. A The Hollywood Reporter Newton szerepét a „pimasz újságíróval” asszimilálja, aki kalandos eseményekbe keveredik a fiatal pokémon vadásszal [(Justice Smith)]¹. A cikk Pikachu-ról is beszámol, akit mozgásrögzítéses technológiával fognak életre kelteni a vásznon.





A film rendezője, Rob Letterman² , akinek a forgatókönyvben Alex Hirsch³ és Nicole Perlman segédkeztek.
A film forgatására január derekán, Londonban kerül sor. Japánban a filmet a Tóhó fogja vetíteni, míg Nipponon kívül az Universal Pictures.
A Legendary Entertainment a filmhez szükséges jogokat még 2016 júliusában szerezte meg. A The Hollywood Reporter 2016 áprilisában még a Warner Bros. és a Sony neveket is említette az érdeklődők között. A Warner már számos animációs Pokémon filmet adott ki, mint például a a „Pokémon: Az első film – Mewtwo visszavág” című művet 1999-ben, majd ezután még két movie-t, a „Pokémon 2. – Bízz az erőben!”-t és 2000-ben a „Pokémon 3. – Entei – Az öntudatlan betűi”-t.


Készítette: -Ishuto

Forrás: The Hollywood Reporter (Borys Kit)




[1] Jelentősebb szerepei: Jurassic World 2, Papírvárosok, The Get Down.
[2]  Jelentősebb filmjei: Cápamese, Szörnyek az űrlények ellen, Libabőr.
[3] Jelentősebb munkásságai: Rejtélyek városkája.
[4] Jelentősebb munkásságai: A galaxis őrzői. -szerk. megj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése